Menu Premium
Loading...

Hier zie je de Nintendo Switch touchscreen voor het eerst in actie

Maarten van Steijn 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

En zomaar uit het niets is er weer een switchige video opgedoken! De persoon in deze video heeft de console in tablet mode in zijn hand en laat de Nintendo Switch touchscreen zien, die op dat moment Skylanders Imaginators draait.

Op te maken uit de footage is vooral dat de responsiveness van het scherm prima is. Ook sluit de persoon aan het einde van het filmpje de Switch nog op de tv aan, wat wederom ook gewoon prima blijkt te werken. Vooralsnog is dit de enige video waarbij de touchscreen van de console in actie te zien is.

Of de Switch een touchscreen zou bevatten bleef heel lang niet meer dan een gerucht. De touchscreen van de Switch gaat op een scherm van 6.2 inch (15,7 cm) komen, met een resolutie van 720p. Dit geldt uiteraard voor de TV-modes, maar ook in tablet vorm – waarbij de pixels op een kleiner oppervlakte weergegeven worden en je in tablet modes dus scherper beeld gaat ervaren. Het touchscreen is niet te gebruiken wanneer je Switch in het dock zit, want je hebt dan simpelweg geen device met een touchscreen meer in je handen.

Voldoen deze beelden aan jouw verwachtingen over deze feature van de Switch? Of blijf je sceptisch over het hele touchscreen concept? Laat het achter in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch