Menu Premium
Loading...

Het programma van de World of Warcraft week

Yun Lai 13/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover! De nieuwste en alweer zevende expansion voor World of Warcraft genaamd Battle of Azeroth komt op 14 augustus uit! En dat is natuurlijk de perfecte gelegenheid om het over deze legendarische “Massive Multiplayer Online Role Playing Game” van Blizzard Entertainment te hebben. Daarom komen wij met de World of Warcraft week! Of je nou voor de Horde of voor de Alliance bent, iedereen is van harte uitgenodigd.

Gamekings World of Warcraft week: Epic… nee Legendary!

Eigenlijk zijn wij afgelopen vrijdag al een beetje begonnen met de World of Warcraft week. Niemand minder dan de Cinematic Project Director Terran Gregory, en Principal Exterior Level Designer Gary Platner waren toevallig in Amsterdam voor het Battle for Azeroth pre-launch feestje. En natuurlijk hadden de heren van Blizzard Entertainment zin om even een praatje te houden met Gamekings. Het live interview is te vinden op Twitch.

Vanaf dinsdag zullen onze eigen World of Warcraft specialisten Steven en Kevin je een hele week lang van toffe content voorzien. We beginnen de week met de eerste stappen in de wereld van Warcraft, waar Steven en Kevin je zullen meenemen naar Azeroth. Zij gaan jou hun characters laten zien en hun wreedste World of Warcraft ervaringen met jou delen! Van de mooiste zones, de taaiste raids tot de zeldzaamste collectibles, alles komt aan bod. Kan Kevin tippen aan veteraan Steven? Ook nemen we een kijkje naar het verleden, het heden maar ook de toekomst van World of Warcraft. Daarnaast checken we alle epische cinematics van alle expansions en nemen we cosplay onder de loep. En natuurlijk gaan de mannen hun bevindingen met jullie delen in een review. Kortom, als Warcraft fan zit je helemaal goed hier bij Gamekings!

Check hieronder ons schema voor aankomende week. Naast alle Warcraft items kun je natuurlijk ook de standaard Gamekings items verwachten!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch