Menu Premium

Het lekken van Halo 4 is onvermijdelijk volgens 343 Industries

Gamekings Redactie 14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lekken van Halo 4 is onvermijdelijk volgens 343 Industries. Frank O’Connor, franchise director van Halo, maakt zich in elk geval geen zorgen. Dat vertelt hij in een gesprek met Polygon.

Ineens stond het web er vol mee, filmpjes en foto’s van het gelekte Halo 4. Je zou verwachten dat het kantoor van 343 Industries er na zulk nieuws uit ziet alsof er een bom ontploft is en dat personeel in blinde paniek rondrent. Als dit inderdaad het geval is dan heeft het bedrijf een verdomd goede pokerface.

Volgens een bijzonder koele Frank O’Connor heeft Microsoft de situatie onder controle en zal het lek geen consequenties hebben voor de marketing van de game. O’Connor haalt zijn schouders op om aan te geven hoe verbaasd hij is over het lek. “Er zijn mensen die alles op You Tube zetten. Microsoft pakt die zaken stuk voor stuk aan, dat kost alleen wat tijd.” Er gaan geruchten dat het lek komt uit een bedrijf waar de game geproduceerd werd.

Het nieuwe deel in de serie ziet er alweer vetter uit dan zijn voorgangers en het is niet vreemd dat de fans niet kunnen wachten tot deze game in de winkels ligt.  Halo 4 komt 6 november uit, dus erg lang wachten is het niet meer voordat we de real deal kunnen bekijken. Laat jij je liever verrassen door Halo 4 of speur je het internet af naar gelekte foto’s en filmpjes?

Het lekken van Halo 4 is onvermijdelijk volgens 343 Industries

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch