Menu Premium

Het laatste DLC-pakket voor Borderlands 2 verschijnt op 15 april

Lisette Atsma 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na Bloody Harvest, the Ravenous Wattle Gobbler, How Marcus Saved Mercenary Day en the Wedding Day Massacre, waarmee Borderlands 2 de laatste maanden is uitgebreid, is vandaag de nieuwe en tevens laatste Headhunter DLC aangekondigd. Deze uitbreiding zal meteen ook de allerlaatste DLC zijn voor het immens populaire Borderlands 2. De gloednieuwe content voor de game verschijnt voorlopig echter nog niet, want het laatste DLC-pakket voor Borderlands 2 verschijnt op 15 april.

Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax mag dan wel de laatste uitbreiding zijn voor de game, het is hierbij ook gelijk de grootste Headhunter add-on van de serie. Het lijkt allemaal heerlijk paradijselijk te zijn, heerlijk op het strand van Wam Bam eiland met alle grote namen uit de game, wanneer plotseling een enorm monster er met Sir Hammerlock vandoor gaat. Crazy Earl en Mordecai willen je wel helpen, maar dan moet je natuurlijk eerst iets voor ze doen.

Voor vele zal de naam Crawmerax wel belletjes doen rinkelen. De grote bad-guy uit deze uitbreiding is namelijk Crawmerax Junior, de zoon van de Crawmerox uit de originele Borderlands DLC The Secret Armory of General Knoxx. Je zult dus nogmaals tegen een enorme krab-worm moeten vechten, welke wraak wil hebben voor de dood van zijn vader.

Het laatste DLC-pakket voor Borderlands 2 verschijnt op 15 april op de Xbox 360 en PC. PlayStation 3-bezitters moeten in Europa en Australië nog een dagje langer wachten, want op 16 april verschijnt de DLC pas op Sony’s platform. Daarnaast heeft Sony eerder deze week aangekondigd dat Borderlands 2 ook op de PlayStation Vita zal verschijnen in een bundel met de nieuwe slim-versie van de handheld.

Het laatste DLC-pakket voor Borderlands 2 verschijnt op 15 april

Het laatste DLC-pakket voor Borderlands 2 verschijnt op 15 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch