Menu Premium

Het grote Gamekings onderzoek Q2 2017

Sebastiaan Brassinga 21/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beste Bazen,

Naast een hele hoop gamen, zijn we natuurlijk ook bezig met andere dingen, zoals onderzoek. Als jij zoiets hebt van ik wil wel helpen, is dit je kans! Het is namelijk tijd voor Het grote Gamekings onderzoek Q2 2017, maar dat had je waarschijnlijk al in de titel gelezen. Evengoed supertof dat je erop geklikt hebt, want je ben nog maar één stap verwijderd van het helpen van je favoriete Gamers.

We verloten 10 Gamekings T-shirts en 10 Gamekings bucket hats onder de deelnemers

Chill toch? Ik zal je meteen laten zien waar je moet klikken. Op deze zinnen die helemaal geel, onderstreept en dikgedrukt zijn, maar dat begreep je hoogstwaarschijnlijk wel. Als het interwebs naar behoren werkt, word je nu omgeleid naar een enquete. Vul die even en je hebt je goede daad voor vandaag weer gedaan.

Naast het steunen van het onderzoek, kan je er zelfs nog wat aan overhouden, want we verloten 10 Gamekings T-shirts en 10 Gamekings bucket hats onder de deelnemers. Als je daar kans op wil maken, vul dan even je email adres in aan het einde van de vragenlijst. Natuurlijk blijf je anoniem-as-fuck!

Thanks,

Gamekings

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch