Menu Premium

Het einde van Final Fantasy 15 ligt op straat

Tim Koelen 21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy 15 komt volgende week dinsdag pas uit voor Xbox One en PS4. Voor de spelers die niet kunnen wachten tot ze eindelijk los kunnen in het volgende deel wees gewaarschuwd! De game schijnt her en der al verkrijgbaar te zijn, en het einde van Final Fantasy 15 ligt op straat.

Op 29 november moet de game pas officieel verschijnen. Het is dus aan de fans om ruim een week voor release spoilervrij te blijven. Lees gerust verder, want in dit artikel zal geen verhaal gerelateerde informatie staan.

Verschillende┬ástreamers op Twitch hebben inmiddels de game lang en breed uitgespeeld. Op Reddit zijn er al uitgebreide naslagwerken verschenen over het einde van Final Fantasy 15, en ook Twitter is geen veilige omgeving meer voor de Final Fantasy-fan die nog “onbevlekt” is. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Waarom Final Fantasy 15 nu al zoveel verschenen is op de verschillende media is nog niet bekend. Het is opvallend te noemen dat deze game zo vroeg voor release al zo open en bloot op straat ligt. Vooralsnog heeft ook Square Enix niet gereageerd op de vroege komst van de game. Daarnaast wordt de content die op straat ligt niet geblokkeerd door de uitgever.

Ga jij de game op 29 november halen? Vertel het ons in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch