Menu Premium

Het Blizzcon(line) 2021 uitzendschema staat online

wesselj 11/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover. Blizzcon komt er aan! In het weekend van 19 en 20 februari staat het te gebeuren. Alles veilig online en voor iedereen te volgen. Blizzard heeft vandaag het uitzendschema bekend gemaakt. En dus kun je gaan kijken wanneer jouw favoriete games langs komen. Zoals menig Blizzard fan zich ongetwijfeld nog herinnerd, werd het geliefde evenement vorig jaar geannuleerd wegens de, toen nog relatief nieuwe, coronacrisis. We weten inmiddels, en Blizzard ook, dat de pandemie inmiddels nog niet voorbij is. En dus gaat Blizzcon 2021 volledig online plaatsvinden als Blizzconline

De kijker bepaalt tijdens Blizzcon 2021

Deze digitale variant van het evenement laat de kijker zijn of haar eigen pad bewandelen. Via zes verschillende kanalen kan je het evenement volgen; het Blizzard kanaal, een World of Warcraft kanaal, een Hearthstone kanaal, een Diablo kanaal, een Overwatch kanaal en een strategy kanaal. Hou je het nog bij? Op het strategy kanaal gaan games als Starcraft, Warcraft III en Heroes of the Storm behandeld worden, en het Blizzard kanaal gaat een mix van de content van de andere kanalen weergeven. Voor als je gauw last hebt van keuzestress.

Wij zijn benieuwd

Zoals je misschien al weet zijn wij van mening dat deze online evenementen de toekomst zijn, en de fysieke massale evenementen waarschijnlijk niets meer dan een ding uit het verleden. Eeuwig zonde natuurlijk, maar het zij zo. Desondanks zijn wij net als de Blizzard-fans ontzettend benieuwd naar wat er op ons te wachten staat. Steven kan bijvoorbeeld niet wachten. Daarom komt er na afloop ook zeker een item waarin wij uitgebreid de nieuwswaardigheden rond Blizzcon 2021 zullen behandelen. Stay tuned lieve mensen.

Zie hieronder de dagindelingen, of check het zelf hier en plan je eigen event ervaring.

Blizzcon 2021 dag 1

Blizzcon 2021 dag 1

Blizzcon 2021 dag 2

Blizzcon 2021 dag 2

Blizzcon 2021 dag 3

Blizzcon 2021 dag 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch