Menu Premium

Heroes of the Storm krijgt komende maanden meer Diablo content

Karim Shehata 07/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heroes of the Storm is officieel pas een paar dagen uit, maar nu al weten we dat we op zeer korte termijn nieuwe content kunnen verwachten voor Blizzard’s MOBA. De game krijgt in de komende maanden namelijk Diablo content, door middel van het maandenlange event Eternal Conflict.

Blizzard heeft dit in een livestream bekendgemaakt. Eternal Conflict zal vanaf 30 juni van start gaan en in de komende maanden nieuwe heroes en een battleground toevoegen aan de game. Zo krijgen we te maken met The Butcher, een nieuwe hero voor Heroes of the Storm. Blizzard beschrijft The Butcher zelf als een medium-level character, met onder meer de ability om het bloed van minions en andere heroes op te pakken. Door dat te doen, krijgt The Butcher een damage boost. De kersverse hero verliest zijn damage boost echter als hij dood gaat.

Ook komt er een nieuwe battleground door middel van Eternal Conflict, genaamd Battlefield of Eternity. De map is gebaseerd op de High Heavens uit Diablo 3, welke je in de vierde act van de laatstgenoemde game tegenkomt. Opvallend is dat een helft van de map overgenomen is door het kwaad van Diablo, terwijl de andere helft van de map dat niet is.

Eternal Conflict zal op 30 juni beginnen en in de komende maanden constant nieuwe content toevoegen aan de game. Blizzard zegt dat het ongeveer elke drie á vier weken nieuwe heroes wil toevoegen aan de game. Heb jij zin in nieuwe content voor Heroes of the Storm? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Heroes of the Storm krijgt komende maanden meer Diablo content

Heroes of the Storm krijgt komende maanden meer Diablo content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch