Menu Premium
Loading...

Heroes of the Storm – Kharazim Trailer

Gamekings Redactie 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl epische conflicten zich voortzetten in the Nexus introduceert Blizzard op Gamescom 2015 “Kharazim, Monk of Ivgorod”, de eerste support character uit de wereld van Diablo. Benieuwd naar deze nieuwe “mobile melee Hero” ? Check dan nu de Heroes of the Storm – Kharazim Trailer.

Ondanks dat Kharazim geïntroduceerd is als support character, kan de speler zelf richting bepalen door middel van de traits en talents. Om extra schade te kunnen aanrichten, kan er gekozen worden voor “Iron Fists”. Ook kan ervoor gekozen worden om te zorgen voor meer HP-regeneratie door middel van de “Transcendence” trait. Als derde optie kan gekozen worden voor “Insight”, waarmee Kharazim meer mana genereert en dus actiever gebruik kan maken van zijn abilities.

De heroic abilities van Kharazim zijn Divine Palm en Seven-Sided strike. Divine palm kan op een medespeler gecast worden, waardoor deze medespeler indien hij eigenlijk dood zou gaan, een grote heal ontvangt, een life saver dus! Seven-Sided strike is een meer offensieve ability en laat Kharazim in een razend tempo zeven vijanden aanvallen. Verder kan zijn E ability, Deadly Reach, gebruikt worden om over een langere afstand schade te kunnen doen.

Breath of Heaven, zijn W ability, kan gebruikt worden om Kharazim en zijn medespelers van meer HP te voorzien. Radiant Dash is de Q ability van Kharazim, waarmee hij naar een medespeler of vijand kan warpen.

Ondanks dat het personage als support character is geintroduceerd, biedt het personage dus genoeg mogelijkheden voor een offensieve aanpak. Wij zijn benieuwd!

Heroes of the Storm – Kharazim Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch