Menu Premium

Hearthstone’s Curse of Naxxramas singleplayer-modus verschijnt in juli

Lisette Atsma 27/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeg in april kwam de aankondiging dat Blizzard’s super populaire online tradingcard-game Hearthstone uitgebreid gaat worden met een singleplayer-modus. Hoewel al veel details over deze modus bekend zijn gemaakt, bleven ze stil over een releasedatum anders dan binnenkort. Vandaag kwam het echter uit op een post op het Battlenet-forum dat Hearthstone’s Curse of Naxxramas singleplayer-modus verschijnt in juli, onder voorbehoud dan.

De post vond plaats in een thread waar een aantal uur eerder een update was gedaan van de officiële kaarten welke in de set te vinden zijn. De reactie hierop was vooral kritiek dat dit allemaal oude informatie was en dat fans graag iets nieuws wilden zien. Waarschijnlijk dat de community manager hierom de opdracht gegeven kreeg om de wachtende fans toch maar concretere informatie te geven. Twee uur na het maken van de thread laat Blizzard community manager Aratil in een post op het Battlenet-forum weten dat Blizzard de maand juli als target heeft gezet voor het uitbrengen van Curse of Naxxramas. Dit garandeert echter niet dat dit ook daadwerkelijk gaat lukken. Er is namelijk nog veel werk te doen en er zijn veel bugs om te fixen.

Ook is bekendgemaakt dat ze de bedoeling hebben op 1 juli de pricing details voor Curse of Naxxramas te onthullen. Om verwarring te voorkomen: hoewel je de uitbreiding met echt geld kunt aanschaffen, zal het ook mogelijk zijn om deze adventure-mode uitbreiding te kopen met in-game gold, welke je verdient met het completen van dailies. Op deze manier zal de game free-to-play blijven.

Hearthstone’s singleplayer-modus Curse of Naxxramas lijkt nu dan toch echt in de nabije toekomst te arriveren. Hoewel ze het echter alleen over doelstellingen hadden, kan de praktijk best zijn dat we zo nog een maandje langer zitten te wachten. Laten we hopen dat 1 juli inderdaad meer informatie volgt.

Hearthstone’s Curse of Naxxramas singleplayer-modus verschijnt in juli

Hearthstone’s Curse of Naxxramas singleplayer-modus verschijnt in juli

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch