Menu Premium

HaloXL deelt Halo 4 Avatar Warrior Armors uit

Gamekings Redactie 07/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Halo community website van Nederland wil graag dat jij ook lid wordt en heeft daarom een speciale actie voor je in petto. Nog geen lid? Ga dan snel naar HaloXL, want HaloXL deelt Halo 4 Avatar Warrior Armors uit.

Ben jij ook zo’n Halo fan, die Halo eet, slaapt en ademt? Dan kun je op HaloXL daar alles over kwijt. HaloXL zorgt niet alleen elke dag voor je ADHH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Halo), maar geeft je ook ruimte om zelf jouw ervaringen met de Halo-serie te delen. Het is de plek om samen te komen met alle andere Halo-nuts.

Nog niet overtuigd? Dan heeft HaloXL nog een speciale actie voor je, die je wel over de streep gaat trekken. HaloXL deelt Halo 4 Avatar Warrior Armors uit aan de eerste 500 nieuwe leden. Ze hebben 500 nieuwe Halo 4 Warrior Armors voor de heren en 500 van deze Xbox Live Avatar Armors voor de dames. Dat klinkt niet onaardig, of wat?

Wil je in aanmerking komen voor zo’n kek Halo 4 Warrior Armor voor je Xbox Live Avatar? Ga dan naar HaloXL.nl en word lid van de Halo community.

HaloXL deelt Halo 4 Avatar Warrior Armors uit

HaloXL deelt Halo 4 Avatar Warrior Armors uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch