Menu Premium

Halo Wars en Soul Calibur 2 nu backwards compatible op Xbox One

Bas Boudewijn 29/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kreeg de Xbox One één van de meest gevraagde features, in de vorm van backwards compatibility. Sinds de launch van deze functie zijn er al ongeveer 150 Xbox 360 titels toegevoegd aan de lijst van klassiekers die je nu kunt spelen op Xbox One en vandaag komen daar nog eens drie namen bij. Halo Wars en Soul Calibur 2 zijn nu backwards compatible op Xbox One.

De derde titel die Microsoft vandaag toevoegt aan de backwards compatible ‘hall of fame’ is King Of Fighters ’98 Ultimate Match, een Japanse arcade-game uit 1998 die in 2009 uitkwam op Xbox Live Arcade. Net als King Of Fighters, is ook Soul Calibur 2 een arcade game uit 2002. Een jaar later kwam deze inmiddels legendarische fighter naar Playstation 2, GameCube en de originele Xbox. Ex-Age of Empires ontwikkelaar Ensemble Studios bracht in 2009 met Halo Wars het RTS-genre naar de console van Microsoft.

De drie games zijn vanaf vandaag backwards compatible te spelen op Xbox One. Kijk jij er naar uit in één van de twee fighting games te springen, of ga jij toch liever voor een console RTS als Halo Wars? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Major Nelson

Halo Wars en Soul Calibur 2 nu backwards compatible op Xbox One

Halo Wars en Soul Calibur 2 nu backwards compatible op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch