Menu Premium

Halo: The Master Chief Collection matchmaking Beta gecanceld

Angelique Grift 09/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maand kondigde 343 Industries aan dat ze een Beta zouden uitrollen voor de Halo-spelers om te testen, maar vandaag trekt de ontwikkelaar zijn woorden terug. De Halo: The Master Chief Collection matchmaking Beta is namelijk gecanceld. 343 Industries zegt geen beta-testers nodig te hebben en dat de eigenaren van deze game daar baat bij hebben, want hierdoor wordt de update niet uitgesteld.

Halo: The Master Chief Collection kwam in november 2014 uit, maar had helaas wat kuren online. De game werd geplaagd met matchmaking problemen die zo groot waren dat 343 hun excuses en gratis content aanbood als goedmakertje. Nog altijd zijn er overigens problemen te bespeuren.

343 was dus in januari van plan om de eigenaren van The Master Chief Collection de nieuwe patch te laten uitproberen waar ook onder andere de online issues worden aangepakt. Allemaal om er zeker van te zijn om bij de officiële release een optimale beleving neer te kunnen zetten voor alle spelers. Echter, vandaag zeggen ze dat die plannen niet doorgaan en ze de update intern gaan testen, met als groot voordeel dat de patch niet uitgesteld wordt, wat wel was gebeurd als 343 Industries tijd en energie had moeten besteden aan de publieke test.

Nu is het plan van de ontwikkelaar om alsnog de best mogelijke beleving voor de spelers neer te zetten zodra de update beschikbaar is. Wanneer deze release precies is, is nog niet duidelijk. 343 Industries is nog hard aan het werk met de inhoud van de patch en geeft later de releasedatum vrij.

Bron: Polygon

Halo The Master Chief Collection matchmaking Beta gecanceld

Halo The Master Chief Collection matchmaking Beta gecanceld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch