Menu Premium

Halo: The Fall of Reach nu beschikbaar op DVD en Blu-ray

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij Halo 5: Guardians al helemaal kapot gespeeld? Ben jij, na de campaign te hebben voltooid, toch uit op nog meer verhaal? Dan is er goed nieuws, want Halo: The Fall of Reach is nu beschikbaar op DVD en Blu-ray. Tijd voor nog meer avonturen van Master Chief en zijn Blue Team!

Voor degenen die het niet weten, Halo: The Fall of Reach is een geanimeerde film, gebaseerd op het boek met dezelfde naam van Eric Nylund. Als je deze dus nog niet hebt gelezen, kan je nu ook gewoon de film kijken. In Halo: The Fall of Reach wordt het verhaal verteld van de oorsprong van het SPARTAN programma en hoe het Blue Team elkaar uiteindelijk heeft gevonden tijdens en na de brute trainingen die ze hebben ondergaan.

Als je je zorgen maakt om de kwaliteit van de animatie, dan hoeft dat echt niet. Het bedrijf achter deze film is namelijk SEQUENCE, een Canadese studio die al eerder heeft meegewerkt aan het Halo-universum. Zij waren namelijk verantwoordelijk voor de Terminals uit Halo 4 en Halo 2: Anniversary. Ze zijn dus al bekend met de materie en weten hier dus prima een verhaal van te maken.

Halo: The Fall of Reach is nu dus beschikbaar op DVD en Blu-ray. Mocht je geen zin hebben om je huis uit te gaan om deze aan te schaffen, zijn er ook een aantal Video-on-demand kanalen die de animatiefilm aanbieden, waaronder ook de Halo-channel. De kosten zullen hiervoor per kanaal verschillen, dus let daar goed op!

Bron: Xbox

Halo: The Fall of Reach nu beschikbaar op DVD en Blu-ray

Halo: The Fall of Reach nu beschikbaar op DVD en Blu-ray

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch