Menu Premium

Halo: Spartan Assault komt naar de Xbox One en Xbox 360

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er grote, bekende franchises met games die een Nederlands tintje met zich meedragen. Zo ook, Halo: Spartan Assault. Deze game werd namelijk ontwikkeld door het Nederlandse Vanguard Games, in samenwerking met 343 Industries. Hun titel krijgt een bredere horizon, want Halo: Spartan Assault komt naar de Xbox One en Xbox 360. Dit terwijl de game eerder alleen maar te spelen was op Windows Phone en Windows RT.

Dat de mobiele apparaten van Microsoft niet de apparaten met de meeste populariteit zijn, is algemeen bekend. Eén van de manieren om ervoor te zorgen dat men met alle liefde een Windows Phone of Windows tablet in huis te halen, was Halo: Spartan Assault exclusief speelbaar te maken op deze platformen. Slimme zet, maar jammer voor iedereen die liever geen games speelt op zijn of haar mobiele telefoon of tablet. Vandaag is er goed nieuws voor een ieder die tot die groep behoort en toch graag met Halo: Spartan Assault aan de slag wilt en dat is dat de game naar de consoles komt.

Als je de review op Gamekings.tv gezien hebt, weet je dat Halo: Spartan Assault een titel is die over het algemeen goed is ontvangen. Voor Vanguard Games en 343 Industries dus een goede reden om ervoor te zorgen dat het ook op de Xbox 360 en Xbox One mogelijk wordt de game te spelen. Oorspronkelijk gebeurde dit natuurlijk door middel van een touchscreen, maar ze hebben ervoor gezorgd dat Halo: Spartan Assault nu perfect speelbaar is met een controller.

Naast dat de game overgezet is, zijn er ook een nieuwe online co-op mode beschikbaar en komt ook de Operation Hydra-uitbreiding naar de consoles. De Xbox 360 en Xbox One-versies van Halo: Spartan Assault staan gepland voor een digitale release in december dit jaar.

Halo: Spartan Assault komt naar de Xbox One en Xbox 360

Halo: Spartan Assault komt naar de Xbox One en Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch