Menu Premium

Amerika krijgt rondreizend Halo pretpark En wij (nog) niet

Hylke Haagsma 06/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de periode van juli tot en met september gaat er in de Verenigde Staten een heuse “Halo fan experience” rondreizen tussen verschillende steden. De naam? Halo: Discovery Outpost. Het park zal zo ongeveer 28.000 vierkante meter grond bevatten en je kunt er lasergamen, ontsnappen uit een Covenant ruimteschip en vr-games checken. Een tripje naar de VS waard voor de diehard Halo fans?

Voel je als de Master Chief

Behalve allerlei activiteiten waarvoor je van je luie ass af zult moeten komen kan er uiteraard ook een lekker potje gegamed worden in het “reizende pretpark”. De Halo games zijn er dan ook beschikbaar. Ook is er genoeg ruimte om andere diehard Halo fans te ontmoeten. Daarna kun je samen een heus Halo museum checken en daar is onder andere een levensechte Warthog te vinden. Dat is nog eens iets anders dan met Mickey Mouse chillen in Disneyland of niet? Ook is er een Ring Experience, deze legt het verhaal over de Halo Array uit.  Moet genoeg zijn om je een dagje de Master Chief te voelen.

 

Ontdekken hoe Halo gemaakt is

Ook kun je er van alles gaan checken over hoe de Halo games gemaakt zijn. Zo komen er makers en gastsprekers naar het park om te vertellen over de games en hoe ze tot stand zijn gekomen. Halo:Discovery Outpost komt naar Orlando,Philadelphia,Chicago, Houston en Anaheim. In al deze steden blijft de reizende Halo ervaring vervolgens een weekend lang. Een dagkaartje kost je 60 dollar en voor 130 dollar mag je het hele weekend blijven. Vip tickets kunnen je dan nog snellere toegang geven tot de activiteiten.In Amerika is Halo natuurlijk erg populair, of wij in Europa ook van de Halo ervaring kunnen gaan genieten in de toekomst is nog maar de vraag, hierover is namelijk nog geen enkel bericht.

 

HaloVR

En? Zijn jullie nog zo enthousiast over Halo dat jullie dit park wel zouden willen bezoeken in de VS? Of blijf je liever gewoon thuis die games nog een keer checken? Neem vooral je Master Chief helm mee die kant op, is ons advies!

Hieronder vind je een trailer van de Halo: Outpost Discovery mocht je benieuwd zijn geworden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch