Menu Premium

Halo 5 verschijnt met meer dan 20 multiplayer maps

Erwin Prins 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies één week voordat Halo 5 het E3 podium zal bestormen, zijn er nieuwe details over het vlaggenschip van Microsoft opgedoken. Zo verschijnt Halo 5 met meer dan 20 multiplayer maps, maar het gaat niet alleen over de multiplayer, maar ook over de campaign en de co-op functionaliteit.

In de campaign zijn zowel de Master Chief als Locke, het personage uit de Halo Nightfall serie, speelbaar. Ieder kent een eigen verhaallijn en beiden opereren in een squad met drie A.I. teamleden. Middels de D-pad kunnen aan hen orders worden gegeven zoals we dat kennen uit Rainbow Six: Vegas. Ook opdracht geven tot het bemannen van turrets en voertuigen is mogelijk. Om deze feature de ruimte te geven, hebben alle levels verschillende routes.

Wanneer je online met vrienden de campaign doorloopt, nemen zij de rollen aan van deze A.I. personages, waarvan ieder zijn eigen specialiteit heeft. Overigens is er geen Gold abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de online co-op functionaliteit.

Zoals eerder gezegd zal Halo 5 uitkomen met meer dan 20 multiplayer maps. Tot en met juni volgend jaar komen er nog eens 15 bij als DLC. Al deze maps zullen gratis te downloaden zijn.

Tot slot zal ontwikkelaar 343 Studios tijdens de Microsoft persconferentie een multiplayer experience onthullen ‘waar zij en alle fans van dromen’. Klinkt intrigerend niet? Check maandag om 18:30 de Gamekings livestream en zie Halo 5 hetgeen ‘waar zij en alle fans van dromen’ volgens de ontwikkelaar!

Bron: GameInformer

Halo 5 verschijnt met meer dan 20 multiplayer maps

Halo 5 verschijnt met meer dan 20 multiplayer maps

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch