Menu Premium

Halo 5 krijgt volgende week Battle of Shadow and Light content

Karen Koch 12/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar de campaign van Halo 5: Guardians een grote rol speelt, is het de multiplayer van de game die de boel lang in leven houdt. Ben jij echter iemand die met andere modi aan de slag wil gaan dan nu beschikbaar is voor de game? Dan is er goed nieuws, want volgende week krijgt Halo 5 nieuwe content onder de naam ‘Battle of Shadow and Light’.

Deze content zal over een paar dagen dus voor iedereen beschikbaar worden gemaakt. Wat kan je allemaal verwachten van deze update? Onder andere de 8v8 multiplayer battles waar iedereen zo naar uitkeek! De Big Team Battles komen er dus aan, mét speciale maps waarop ze gespeeld kunnen worden. De maps waarin je helemaal los kan gaan in je team battles zijn: Deadlock, Basin, Guillotine en Recurve. Daarnaast vertelde 343 Industries ook dat dit slechts een hint is van wat komen gaat. We kunnen dus nog veel meer verwachten!

Naast de Big Team Battles zit er ook een hele hoop extra content in Battle of Shadow and Light in de vorm van armor, wapens en voertuigen. Hier zijn maar liefst 48 nieuwe exemplaren van te vinden, waaronder de Shinobi Armor en de Shove It-assassination, waarbij je iemand nonchalant een mes door z’n voorhoofd kan trappen.

Vanaf volgende week – de precieze dag is niet bekend – kan je met deze nieuwe zaken aan de slag. Kijk jij uit naar deze nieuwe content? Of ben jij nog ruim tevreden met wat er allemaal bij Halo 5: Guardians zat tijdens de release? Laat jouw mening horen in de comments!

Bron: Halo Waypoint

Halo 5 krijgt volgende week Battle of Shadow and Light content

Halo 5 krijgt volgende week Battle of Shadow and Light content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch