Menu Premium

Halo 4 Spartan Ops Season 1 Trailer

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste seizoen van nieuwe co-op mode Spartan Ops wordt geïntroduceerd in de Halo 4 Spartan Ops Season 1 Trailer. Zo krijgen we een eerste blik op het begin van de episodische content voor Halo 4. Een nieuwe en unieke feature voor de Halo serie, aangezien het tien episodes en vijftig missies bevat. Dat betekent een jaar lang nieuwe co-op missies. Ja, een jaar lang wekelijks nieuwe content! 343 Industries en Microsoft leggen de lat hoog dit jaar.

De Halo 4 Spartan Ops Season 1 Trailer toont dat het niet alleen maar simpele missies zijn die je voorgeschoteld krijgt. De missies worden ondersteund door erg smakelijke CGI-filmpjes, waardoor je straks echt het gevoel gaat hebben dat je een serie aan het volgen bent. Sterker nog, je maakt er straks samen met je vrienden deel van uit. Wat het verhaal betreft, Spartan Ops gaat verder waar de single-player ophoudt. Om precies te zijn, zes maanden na de campaign van Master Chief. Op de UNSC Infinity vloot, die overigens in de trailer rete-groot is, ga je met andere Spartanen de planeet Requiem even schoonvegen. Het is de bedoeling dat deze missie, opgedeeld in tien episodes, een brug vormt tussen Halo 4 en Halo 5.

Benieuwd? Als je de nieuwe Halo 4 Spartan Ops Season 1 Trailer wilt zien, ga dan naar HaloXL. Je kunt daar ook nog veel meer vinden over Halo 4 en het hele Halo universum. Waar wacht je nog op? Klik hier! Of hier!

Halo 4 Spartan Ops Season 1 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch