Menu Premium

Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer

Gamekings Redactie 21/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is 21 januari, dus het tweede deel van het eerste seizoen van Halo 4’s Spartan Ops gaat eindelijk beginnen. Na een korte cryo-slaap kun je nu dus lekker aan de slag met het spectaculaire vervolg. Spartans, Elites en Marines vechten het uit in epische nieuwe (!) gebieden. Net zo benieuwd als wij? Check dan alvast de Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer op HaloXL, zodat je straks weet wat jou te wachten staat als je in alle haast jouw Xbox 360 aanzet.

In de trailer zie je dat de shit echt aan is in dit tweede deel van het eerste seizoen. De UNSC is klaar voor de strijd en een soldaat maakt dat duidelijk door een enorme Elite op een ontzettend brute wijze af te slachten: met zijn eigen zwaard. Jij mag daardoor dan wel samen met de UNSC een gevoel van overwinning hebben na de eerste paar episodes van Spartan Ops, maar zelfs na het vermoorden van Vol van de Elites dreigt er nog gevaar. In de Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer op HaloXL zie je namelijk hoe The Librarian ontwaakt. Spannend!

De UNSC is gelukkig wel bereid om al haar Spartans en Marines in te zetten om haar voordeel in de strijd te bewaren. Je ziet hoe legers manschappen het uitvechten tegen de Elites en kleinere onderdanen in veel verschillende gebieden. Klinkt dat bekend uit de allereerste trailer van Spartan Ops? Dat kan kloppen, maar wat er anders is aan deze trailer is dat het geheel nieuwe gebieden zijn. Check voor een korte preview de Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer op HaloXL. Pak jij daarna meteen jouw Assault Rifle op om de UNSC te helpen met de strijd?

Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer

Halo 4 Spartan Ops New Episodes Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch