Menu Premium

Halo 4: Spartan Ops DLC is groter dan Halo 3: ODST

Gamekings Redactie 24/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 4: Spartan Ops DLC is groter dan Halo 3: ODST. Dit is opzich niet zo heel schokkend om te horen, want ze kunnen natuurlijk zo veel afleveringen uitbrengen als ze zelf willen, maar het is toch een fijne gedachte dat er genoeg te vernietigen is in de nieuwste Halo game.

Na berichten dat er maar acht missies te behalen zijn in Halo 4, waren er zorgen dat het spel misschien niet zo groot zou zijn. Hier is op gereageerd met de volgende verklaring: “Number of missions has no bearing on the length of the campaign, it’s a Halo sized campaign. PLUS Spartan Ops etc.”

Dit waren de woorden van 343 Industries head honcho Frank O’Connor. Designer David Ellis haakte hier op in door te zeggen dat de Halo 4: Spartan Ops DLC alleen al “Longer is than Halo 3: ODST”, en dat de teams die werken aan Spartan Ops en de Campaign compleet afzonderlijke groepen zijn.

Ja, je maakt je toch even zorgen als je ziet dat er maar een miezerige acht levels te spelen zijn in de campaign, maar aan de andere kant zegt dit natuurlijk helemaal niks. Als elke missie gewoon genoeg knalvoer heeft en je lang genoeg vermaakt wordt met het nodige geweld, is er niks aan de hand toch?

Naast de campaign brengt 343 Industries dus ook nog Spartan Ops missies uit als DLC. Dit is dan de kers op de taart met elke week vijf levels die ongeveer tien tot vijftien minuten duren en een soort van vervolg op de game geven. De Spartan Ops missies gaan over twee Spartan teams, Crimson en Majestic, in plaats van verder te gaan met het verhaal van Master Chief. Het idee van Spartan teams klinkt wel heel erg als Halo: Reach. Dit concept zal dus wel in de smaak gevallen zijn bij 343, bij jou ook?

Master Chief zal vast en zeker meer avonturen beleven in Halo 5, maar voor nu moeten we nog wachten tot we deeltje vier kunnen spelen. Gelukkig is deze releasedatum al gedeeld met je, Halo 4 komt namelijk uit op 6 november.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch