Menu Premium

Halo 4 Majestic Map Pack komt 25 februari

Gamekings Redactie 19/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat enkele aankondigingen van Sony, die woensdagnacht zullen worden gedaan, alle aandacht van de andere consoles afpakken hebben we nog een Xbox 360 gerelateerd nieuwtje voor je. De tweede lading DLC voor Halo 4 komt er aan, de Halo 4 Majestic Map Pack komt 25 februari naar je Xbox 360 en brengt een boel nieuwe content.

Net zoals bij de eerste DLC, de Crimson Map Pack, krijg je drie nieuwe War Games maps voorgeschoteld. Anders dan de eerste drie maps, gaat het hier juist om kleinschalige slagvelden, speciaal ontworpen voor harde close-combat actie. Bovenop de drie nieuwe maps kun je ook een nieuwe free-for-all gamemodus verwachten en twee, speciaal voor de DLC ontworpen, Playlists. Natuurlijk zijn er ook nog eens tien extra te behalen achievements, goed voor 250 Gamerpoints.

Dit nieuws mag voor de meesten dan net wat minder spectaculair zijn dan de aankondigingen van een nieuwe console, maar voor de echte Halo fanaat is dit natuurlijk nog belangrijker. Wat heb je nu aan een nieuwe PlayStation als je er niet eens met je geliefde Chief op kunt knallen? Als dit jouw gedachtegang is, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op HaloXL.nl, daar vind je alle details over de Majestic Map Pack en elke dag nieuwe Halo gerelateerde artikelen. Bovendien kun je daar de nieuwe Halo 4 Majestic Map Pack trailer bekijken.

Ga jij de nieuwe DLC in huis halen? Krijg je ‘m automatisch binnen op je Xbox, omdat je een War Games Season Pass hebt? Of heb je helemaal niets met de futuristische shooter van 343 Industries en wacht je met smart op het praatje van Sony?

Halo 4 Majestic Map Pack komt 25 februari

Halo 4 Majestic Map Pack komt 25 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch