Menu Premium
Loading...

Halo 4 Launch Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al dat wachten gaat zich binnenkort uitbetalen, want hij komt eraan! Nog meer twee weekjes en dan kun je nieuwe avonturen gaan beleven met één van de grootste iconen in games van dit moment. Om dit te vieren is er een Halo 4 Launch Gameplay Trailer.

Dit icoon is natuurlijk de Master Chief en hij is verdwaald op een planeet. Met Cortana bij zich gaat hij op onderzoek uit, maar zonder het te weten ontwaakt hij een oeroud ras. Wat hij beter niet had kunnen doen, want dit veel verder ontwikkelde ras is niet blij met de gang van zaken. Dit oeroude ras zijn de Forerunners, een soort bewakers van alles wat er bestaat? En met flink wat bombarie komen ze aan getetterd.

Ze zijn groot of klein maar allemaal pissed off, en laten ze nou ook nog eens technologie hebben die iets meer high-tech is dan je iPod Nano. Naast deze Promethean Knights, Crawlers en Watchers kom je natuurlijk ook de Covenant tegen. Alsof Master Chief het niet druk genoeg heeft.

343 Industries heeft al flink wat goede respons gekregen, mede door de nieuwe vijand, verfrissende look en nieuwe modes zoals de Spartan Mode. In de Spartan Mode krijg je namelijk wekelijks nieuwe co-op missies voor je kiezen in de vorm van episodische content.

Maar hoe gaat het spelen? Wordt het ouderwets Halo? Of de vernieuwing echt zo fris is of dat het gewoon oud en vertrouwd is, kun je binnenkort zelf beleven, voor nu is er de Halo 4 Launch Gameplay Trailer. En als je echt geen genoeg krijgt van alles over Halo check dan Halo XL!

Halo 4 Launch Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch