Menu Premium

Halo 4 is Microsoft’s duurste game ooit

Gamekings Redactie 26/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het mag geen verrassing zijn, maar Halo 4 is Microsoft’s duurste game ooit. Blijkbaar komen de kosten van de vorige Halo games niet eens in de buurt. Toch is dat ook niet vreemd, als je kijkt naar de plannen en de marketing rondom Halo 4.

Microsoft strooit namelijk niet alleen met een peperdure live-action trailer door de gerespecteerde regisseur David Fincher en een prijzige meerdelige webserie voor Halo 4, maar ook met de episodic content van Spartan Ops die een jaar lang content biedt. Flinke nieuwe kostenposten dus en Phil Spencer van Microsoft Studios kon dat ook beamen aan Polygon.

Bovendien proberen de ontwikkelaars, eerst Bungie en nu 343 Industries, bij elk nieuw Halo deel de lat nog wat hoger te leggen. Een dikke online multiplayer, de Forge Mode, een nieuwe Firefight Mode, elke Halo kent een uitbreiding van de Halo ervaring. Deze keer is het dus de Spartan Ops Mode, naast een solide single-player en vernieuwde multiplayer. Dat mag wat centjes kosten natuurlijk, maar Microsoft moet ook wel groot uitpakken met hun bestverkopende franchise.

Als je de harde cijfers wilt weten van de kosten van Halo 4, dan heeft HaloXL een uitgebreider artikel voor je. Sowieso kun je daar nog veel meer vinden over Halo 4.

Halo 4 is Microsoft's duurste game ooit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch