Menu Premium
Loading...

Halo 4 Covenant Weapons Trailer

Gamekings Redactie 20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er mag dan wel een nieuwe vijand zijn in Halo 4, maar het betekent niet dat je zomaar de Covenant kan vergeten en dat bewijst de Halo 4 Covenant Weapons Trailer.

De Covenant heeft zeker niet stil gezeten, zo blijkt uit het uitgebreide arsenaal dat voorbij komt in deze trailer. En je kan er donder op zeggen dat er hier en daar wat updates en tweaks zijn gedaan. De Needler schiet bijvoorbeeld sneller en heeft meer vuurkracht gekregen. Dat wordt dekking zoeken voor de paarse regen.

Je gaat ook een paar oude fan-favorites terug zien, zoals de Covenant Carbine en de Beam Rifle, nu met nog meer detail en misschien wel een andere feel. Daarnaast zijn alle standaard wapens natuurlijk van de partij, behalve eentje. En dat is de Plasma Rifle. Deze zal vervangen worden door de Storm Rifle. De Storm Rifle moet waarschijnlijk de tegenhanger van de Assault Rifle worden, hij heeft een snelle vuursnelheid en is dus dodelijk van dichtbij.

Ook de Gravity Hammer is uiteraard van de partij om te kijken of Forerunners ook kunnen vliegen. Dit zal misschien ook wel betekenen dat de Brutes terug zijn van weggeweest. Maar daar kunnen we alleen nog maar naar gissen. Voor de rest zien alle wapens er net een stuk gelikter uit en klinken ze allemaal net een stukje frisser.

Hoe sterk ze echt gaan zijn, moet allemaal nog blijken. Maar hier krijg je alvast een voorproefje in de Halo 4 Covenant Weapons Trailer.

Halo 4 Covenant Weapons Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch