Menu Premium

Halo 3 komt misschien toch naar de PC

Gamekings Redactie 04/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Online-winkels zoals Steam en Origin worden door ons gamers met open armen ontvangen, de userbase van Steam groeit als een malle en de mogelijkheden worden steeds groter. Wel blijft het een online-dienst en dus begeven ze zich daarmee op het territorium van de internet-nerd, die met hun almaar handiger wordende skills elke mogelijkheid om nieuws te ontfutselen benutten. Zo is er een tool waarmee je via een omweg de database van Steam kunt doorzoeken en zo dingen kunt vinden die nog niet bedoeld zijn voor het grote publiek. Kort geleden werd Brütal Legend tussen deze lijst gespot en nu is het de beurt aan een Xbox klassieker: Halo 3 komt misschien toch naar de PC.

Voordat een game via Steam uit kan komen, moet deze eerst aan de database worden toegevoegd. Deze toegevoegde titels kunnen dus via de xPaw Steam Database worden bekeken, nog voordat de games officieel zijn aangekondigd.

Halo 3 was slechts een van de vele titels die dit weekend gevonden werd, zo stonden ook Duke Nukem 3D: Atomic Edition, La-Mulana, Fez, Shadow Warrior Complete, Quantum Conundrum 2 en Resident Evil: Revelations er tussen.

Na jaren van afwezigheid en exclusiviteit komt dé Xbox titel dus mogelijk terug naar het platform, waar het allemaal is begonnen. De plek waar er voor het eerst online Spartans door hun kop werden geknald.

Word jij wild van enthousiasme door het lezen van dit bericht en wil je alles over de komst van Halo 3 naar de PC weten, check dan vooral HaloXL.nl voor meer informatie en dagelijks nieuwe artikelen binnen het Halo universum.

Halo 3 komt misschien toch naar de PC

Halo 3 komt misschien toch naar de PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch