Menu Premium

Guitar Hero Live-spelers krijgen heel weekend toegang tot GHTV

Karim Shehata 04/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guitar Hero Live ligt nu ongeveer twee weken in de winkels en verkoopt op het moment beter dan voorganger Guitar Hero: Warriors of Rock. Het is dan ook niet zo gek te noemen dat Activision met nieuwe content blijft komen voor de game en vanaf vandaag zul je dan ook regelmatig nieuwe content vinden in Guitar Hero TV. Sterker nog, aanstaand weekend krijgt iedereen gratis toegang tot deze on-demand service!

Vanaf 01:00 van vrijdag op zaterdagnacht kun je los met alles wat GHTV op dat moment te bieden heeft. Dit betekent dat je aan de slag kunt gaan met de nieuwe content die deze week naar de on-demand service komt. Zo kun je drie nummers die afkomstig zijn uit de live DVD “Alive and Burning” van Black Veil Brides, genaamd “Heart of Fire”, “Fallen Angels” en “In The End” gaan spelen. Ook kun je door middel van Legendary Headliners jezelf even een rockster voelen door middel van nummers van onder meer Paramore, Blink-182 en Fall Out Boy, terwijl je in Pop Goes GHTV onder meer “Budapest” van George Ezra zal vinden.

In de komende weken kun je content verwachten van artiesten als Judas Priest, Iggy Pop, Bully, Leon Bridges, Biffy Clyro, Weezer, Rival Sons, St. Vincent, Alice in Chains, System of a Down en Bring Me the Horizon. Ga jij dit weekend aan de slag met het volledige repertoire van GHTV in Guitar Hero Live? Laat het ons weten in de comments!

Guitar Hero Live-spelers krijgen heel weekend toegang tot GHTV

Guitar Hero Live-spelers krijgen heel weekend toegang tot GHTV

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch