Menu Premium

Guitar Hero Live krijgt Premium Sets voor St. Patrick’s Day en SXSW

Mark Hoogland 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, de wekelijkse update met nieuwe songs voor Guitar Hero Live is beschikbaar! De nieuwe content is lekker actueel, aangezien hij in het teken staat van zowel het overmorgen gevierde St. Patrick’s Day en het SXSW-festival, dat deze week begonnen is.

St. Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland, al wordt er inmiddels vrijwel wereldwijd stilgestaan bij deze gebeurtenis. Trek dus snel iets groens aan, steek een klavertje vier in je mondhoek en rock mee met de volgende drie nummers uit de Premium Set St. Patrick’s Day Party:

  • Flogging Molly – “Drunken Lullabies”
  • Two Door Cinema Club – “What You Know”
  • Ash – “Burn Baby Burn”

De Premium Set Austin Rocks! memoreert op zijn beurt het festival SXSW (South By South West), dat sinds 1987 jaarlijks plaatsvindt in de Texaanse hoofdstad Austin. Nu het evenement in volle gang is, voegt Guitar Hero Live de volgende tracks toe van artiesten die er deze week optreden:

  • The Gills – “Rubberband”
  • Worriers – “Most Space”
  • Lyger – “Stroke”

Deze Premium Sets zijn nu vrij te spelen via micro-transacties óf door bepaalde scores te halen met andere nummers in Guitar Hero Live. Zoals gebruikelijk zullen bovenstaande songs volgende week gewoon voor iedereen te spelen zijn.

Guitar Hero Live is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Wii U, alsook de Apple TV, iPhone, iPad en iPod Touch.

Guitar Hero Live krijgt Premium Sets voor St. Patrick’s Day en SXSW

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch