Menu Premium

Guitar Hero Live krijgt fan made clip Ed Sheeran

Gamekings Redactie 15/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat er de afgelopen vijf jaren geen Guitar Hero is uitgekomen, is de releasedatum van de nieuwste game in de serie nabij. In Guitar Hero Live probeert Activision de interactie met de gamer zo optimaal mogelijk te maken.

Hiervoor hebben ze nu de hulp in geroepen van musical.ly. Dit is een mobiele app waarmee je je eigen playback-clips eenvoudig kunt opnemen en uploaden. Activision en musical.ly gaan hun samenwerking aan onder de noemer Guitar Hero TV Star. De clip die de Guitar Hero-fans hiervoor dienen te playbacken is het nummer Sing van Ed Sheeran. De uploads vormen zo de speelbare clip van Sing in de game mode Guitar Hero TV.

“Guitar Hero en musical.ly delen dezelfde visie door muziek meer interactief en deelnemend te laten zijn,” verklaart Jun Zhu, co-founder en co-CEO van musical.ly. “Dagelijks gebruiken miljoenen mensen musical.ly, en we helpen ze graag het podium over te nemen en hun talenten te tonen.”

Guitar Hero Live is vanaf 23 oktober te spelen in Europa op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en iOS apparaten. Ga jij een poging wagen een onderdeel uit te maken van de nieuwe Guitar Hero? Laat het weten in de comments.

Guitar Hero Live krijgt fan made clip Ed Sheeran

Guitar Hero Live krijgt fan made clip Ed Sheeran

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch