Menu Premium
Loading...

GTA: Vice City 10th Anniversary Trailer

Gamekings Redactie 29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA: Vice City komt naar je mobiel. De game bestaat tien jaar en dat wordt gevierd door GTA: Vice City uit te brengen op Android en iOS. Als je je geheugen even wil opfrissen waar de game precies over ging, check dan de GTA: Vice City 10th Anniversary Trailer.

Eerder verscheen Grand Theft Auto 3 al op meerdere mobiele platformen. Op 6 december komt Grand Theft Auto: Vice City daar bij met de GTA: Vice City 10th Anniversary Edition.

De game speelt zich af in een fictieve stad dat erg geïnspireerd is door Miami. Deze stad is natuurlijk Vice City, waarin het lijkt alsof je door een Amerikaanse stad van de jaren ’80 loopt. De graphics zijn natuurlijk wel enigszins verouderd (de game komt uit 2002), maar daardoor is het wel mogelijk dat je mobiel de game kan draaien.

De nieuwe trailer is echter wel van hedendaagse kwaliteit, zoals we dat kennen van de Rockstar trailers. Onder een hip jaren ’80 muziekje zien we een flink aantal karakters van Vice City langskomen. De game draait om Tommy Vercetti, een Mafia lid die net uit de gevangenis is. Hij raakt betrokken bij een drugsdeal die helemaal verkeerd loopt, waardoor hij opzoek gaat naar degenen die hier verantwoordelijk voor waren.

GTA: Vice City was toen hij verscheen zeer succesvol. Zelfs zo succesvol dat hij zichzelf de best verkochte video game uit 2002 mag noemen. Zeker op de PlayStation 2 deed de game het goed waardoor in 2006 GTA: Vice City de best-verkochte game aller tijden was voor deze console. Bovendien wordt de game door velen beschouwd als de leukste GTA van de serie.

Als je twijfelt of je de game op je mobiel moet binnenhalen, check dan eerst de GTA: Vice City 10th Anniversary Trailer.

GTA: Vice City 10th Anniversary Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch