Menu Premium

GTA V PC patch verhelpt onder meer problemen met voertuigen

Gamekings Redactie 30/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geen game is foutloos, zelfs niet GTA V. Sinds de game er ook voor de PC is, zijn er flink wat mensen mee aan de slag gegaan, maar zoals bij bijna elke game, komen er als snel bugs bovendrijven. Nu komt er voor de PC-versie van GTA V een nieuwe patch van zo’n 350 mb aan, die een aantal van deze vervelende bugs oplost. De patch richt zich grotendeels op het verhelpen van problemen met voertuigen, deathmatches en aankopen.

Wat betreft voertuigen lost de patch verschillende bugs op. Zo zullen auto’s in je garage niet meer per ongeluk vervangen worden met auto’s van de straat en zal je niet meer vast komen te zitten in je garage als je in een van je auto’s stapt om de straat op te gaan. Bij het kopen van een appartement overkwam het spelers weleens dat ze een “aankoop mislukt” melding kregen, maar dat is bij de patch ook opgelost. Verder worden er via het matchmaking-systeem spelers bij elkaar geplaatst die een goede verbinding met elkaar hebben, zodat de verbinding soepel blijft lopen. De rest van de opgeloste bugs vind je door op de bronvermelding te klikken.

Speel jij GTA V op de PC en heb jij ook last van deze bugs? Of heb je nooit wat van deze bugs gemerkt? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

GTA V PC patch verhelpt onder meer problemen met voertuigen

GTA V PC patch verhelpt onder meer problemen met voertuigen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch