Menu Premium

GTA Online viert z’n driejarig bestaan met cash en kortingen

Mark Hoogland 25/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geloof het of niet, maar het is inmiddels drie jaar geleden dat GTA Online live ging. De multiplayer-speeltuin die Grand Theft Auto V aanvulde verscheen in oktober 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360, om de in de anderhalf jaar daarna ook naar de ‘next-gen’ consoles en de PC te komen. Om dit te vieren trakteert Rockstar Games de trouwe spelers op cash en korting!

Als je tussen nu en maandag 31 oktober inlogt in GTA Online op PS4, Xbox One of PC, krijg je gratis en voor niks $250.000 in je in-game account gedeponeerd. Dit zou er uiterlijk 4 november op moeten staan. Daarnaast strooit Rockstar ook met kortingen op allerlei voertuigen, wapens en outfits. Zo krijg je 30% korting op onder meer de Luxor Deluxe-jet, de Grotti Turismo R racewagen, de Liberator Monster Truck, de tatoeages uit de Lowriders-update en nog veel, veel meer.

Het is niet allemaal leuk en gezellig in GTA Online; vanaf vandaag Is Rockstar actief begonnen met het terughalen van geld dat op oneerlijke wijze verkregen is. Wie zichzelf via mods miljoenen dollars heeft gegeven, kan vanaf nu een melding krijgen dat zijn of haar bankrekening is ‘aangepast’. Rockstar pakt deze manier van cheaten naar eigen zeggen aan om de “gameplay-omgeving eerlijk te houden”.

Speel jij GTA Online nog regelmatig, of zijn de modders en cheaters je de keel uit gaan hangen en ben je afgehaakt? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockstar Newswire / Rockstar Support

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch