Menu Premium

GTA Online Heists verschijnen 10 maart, PC-versie opnieuw uitgesteld

Karim Shehata 24/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het sleept al een tijdje aan, de Heist-modus voor GTA Online. De modus zou vorig jaar in de lente al verschijnen, maar daarna hoorden we in 2014 lang helemaal niets meer over deze nu al immens populaire modus. Uiteindelijk kondigde Rockstar aan dat de modus er aan zou gaan komen voordat de PC-versie zou lanceren en dat gebeurt nu dan ook. De Heists voor GTA Online verschijnen op 10 maart, terwijl er ook minder leuk nieuws te melden is: de PC-versie van Grand Theft Auto V is opnieuw uitgesteld.

“EINDELIJK!”, zullen sommige gamers nu misschien denken. Vanaf 10 maart kun je met vier vrienden enkele heists gaan uitvoeren in Los Santos en Blaine County. Rockstar belooft in de komende weken met meer informatie te komen en daarnaast nog wat andere nieuwe features aan te kondigen die samen met de Heists-update naar Grand Theft Auto Online gaan komen.

Het minder heugelijke nieuws is dus dat de PC-versie opnieuw is uitgesteld. Waar de PC-versie in eerste instantie samen met de PlayStation 4- en Xbox One-versies zou verschijnen in 2014, werd deze versie al uitgesteld naar 27 januari 2015. In januari werd besloten de game op te schuiven naar maart en nu is er dus opnieuw besloten dat er uitstel moet komen. Grand Theft Auto V, en daardoor vanzelfsprekend ook GTA Online, verschijnt daardoor pas op 14 april voor dit platform. Rockstar heeft naar eigen zeggen nog wat meer tijd nodig om de game goed te polishen voor de PC.

Ga jij aan de slag met Heists? En als je ernaar uitkeek om deze game op de PC te spelen, hoe denk je dan over dit uitstel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Rockstar

Heists voor GTA Online verschijnen 10 maart, PC-versie opnieuw uitgesteld

Heists voor GTA Online verschijnen 10 maart, PC-versie opnieuw uitgesteld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch