Menu Premium

GTA Online Heists update is volgens gamers al beschikbaar op Xbox One

René Janssen 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Xbox One spelers zijn de Grand Theft Auto Online Heists vandaag al te downloaden. Je moet er even geduld voor hebben, want het is een forse download van 4,8 Gb. Daarnaast kunnen de Heists wel pas morgen gespeeld worden.

Officieel verschijnt deze nieuwe update pas morgen, maar een aantal Xbox One spelers hebben vandaag al wat screenshots online gegooid, die zouden moeten aantonen dat ze vannacht al de download binnengehaald hebben. Met een download van 4,8 Gb voor deze update kan je dus het beste even een vroege lunch plannen. Voor de Xbox 360 zou het ‘slechts’ 1,2 Gb vergen van je harde schijf

Deze update voegt vijf online Heist-missies toe aan je GTA Online-avontuur, alsmede nieuw wapenarsenaal en gepantserde voertuigen. Ook als je garderobe je inmiddels is gaan vervelen, heb je deze keer wat nieuwe outfits en maskers om uit te zoeken. Er zijn negen nieuwe achievements toegevoegd en in totaal zijn er 250 extra Gamerscore-punten te verdienen op Xbox 360. Behalve voor missies die je tot een goed einde brengt, krijg je onder andere ook een award voor als je een heist er zonder kleerscheuren vanaf brengt en bij het aanschaffen van de nieuwe voertuigen.

Officieel verschijnt de nieuwe Heists update morgen 10 maart op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie van Grand Theft Auto V verschijnt daarnaast pas op 14 april, maar in deze versie kun je dan wel meteen aan de slag met de Heists in GTA Online. Zijn er overigens al Gamekings-kijkers met een Xbox One die hem inderdaad al hebben weten te downloaden? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

GTA Online Heists update is nu live op Xbox One

GTA Online Heists update is nu live op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch