Menu Premium
Loading...

Grid 2 WSR Part 2: Expanding into Europe Trailer

Gamekings Redactie 29/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vijf jaar wachten kunnen we eind mei eindelijk aan de slag met Grid 2 en de hele voorraad aan auto’s die deze game bevat. Ondanks een moeizame start hoopt Codemasters natuurlijk nog steeds dat de nieuwe Grid een succes gaat worden. Dus is het nu tijd om de Europeanen te overtuigen van Grid’s kunnen met een nieuwe trailer. Check daarom snel de Grid 2 WSR Part 2: Expanding into Europe trailer.

De trailer laat ons beelden zien van de meest wrede auto’s die, zoals we van Grid gewend zijn, ontzettend realistisch zijn. De wagens die we zien racen zijn niet zomaar auto’s, het zijn stuk voor stuk Europese, technische hoogstandjes waar de meeste autoliefhebbers “U” tegen zeggen.

Van Mercedes tot Alfa Romeo en Volkswagen tot Volvo, vele auto’s afkomstig uit Europa zijn door Codemasters omgetoverd tot de meest brute en snelle wagens waar je eens even flink in rond kunt gaan scheuren. Ga je in je eentje de circuits op, sluit je jezelf aan bij een team of ga je een geheel eigen team opzetten? De keuze is helemaal aan jou.

Overigens slaat Europa in deze trailer natuurlijk niet alleen op de auto’s die in deze game te vinden zijn. Om de beste van de World Series Racing te worden zul je heel Europa door moeten reizen om daar op alle circuits te laten zien dat jij de beste bent. Maar dat geldt dit keer niet alleen voor op het circuit, in een nieuwe modus kun je nu ook de echte weg op.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Het circuit of de weg, een team of solo racen? Je kunt er nog even over nadenken en voor die tijd rustig kijken naar de Grid 2 WSR Part 2: Expanding into Europe trailer.

Grid 2 WSR Part 2: Expanding into Europe Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch