Menu Premium
Loading...

Grid 2 WSR Part 1: An American Dream Trailer

Gamekings Redactie 14/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grid 2 heeft de nodige kritieken over zich heen gekregen. De voorganger van Grid 2 was een sterke realistische racer op de consoles, maar in deel twee is bijvoorbeeld de cockpit view weg. Het lijkt een logische beslissing als maar twintig procent van de gamers deze gebruikt. Verbazingwekkend genoeg komt hier een groot deel van de fanbase voor in opstand. Grid 2 is daarmee niet zo goed gestart zoals ze Codemasters had gehoopt. Wie weet kan de Grid 2 WSR Part 1: An American Dream Trailer daar verandering in brengen.

In de trailer hoor je het idee achter de game. Het gaat namelijk niet zomaar om racen, maar om pegels, cash, paper. Hoe kan het ook anders. Patrick Callahan vertelt je over zijn plannen. De racewereld moet veranderen en Patrick zoekt nog nieuwe bestuurders. Ook krijg je één van zijn eerste racegroepen te zien: de TransAmerica Pacers.

De beste racers ter wereld moeten bij elkaar komen om in een universele race league tegen elkaar te racen in groepsverband. Verschillende disciplines en stijlen komen hierdoor samen, waar geen middelen worden geschuwd om te winnen. Als jij niet vies bent van een beetje verf te wisselen met de wagens van je tegenstanders, dan pas je misschien wel bij de TransAmerica Pacers.

In de autowereld draait alles om geld. Iets wat het makkelijkst te verdienen is door een superster die ver boven de anderen uitsteekt. Denk jij dat je het in je hebt om beter te rijden dan alle anderen en sta jij op om deel te nemen tegen de besten van de wereld? Wel als het aan Patrick Callahan ligt. Zijn plan om van jou een beroemdheid te maken en bakken geld te verdienen ligt op tafel. De vraag aan jou is of je de sleutels oppakt of ervan wegloopt. Dus wat ga je doen? De Grid 2 WSR Part 1: An American Dream Trailer kijken natuurlijk!Grid 2 WSR Part 1: An American Dream Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch