Menu Premium
Loading...

GRID 2 Overtake Trailer

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 28 mei van dit jaar komt het vervolg op Grid naar de PlayStation 3, de Xbox 360 en de PC. In tegenstelling tot bepaalde gameseries heeft het maar liefst vijf jaar geduurd om het vervolg van deze racer uit te brengen. In de aanloop naar de release heeft GRID 2 al veel verschillende modes uit de game laten zien door middel van trailers, en zo ook met deze GRID 2 Overtake Trailer.

Eerdere trailers van GRID 2 hebben ons kennis laten maken met de multiplayer van de game en de Live Routes. De multiplayer zal los komen te staan van de singleplayer waardoor het als een losstaande game zal aanvoelen. In deze trailer zien we een Oakley promo event dat afspeelt in Dubai. Deze mode focust zich op het overtaking, oftewel inhalen van bepaalde auto’s. In deze race wordt de weg geblokkeerd door grote pick-up trucks die je moet proberen in te halen terwijl je de race moet winnen tegen je tegenstanders.

Grid 2 draait op de EGO v3.0 engine die zich kenmerkt door het uitgebreide schademodel en het renderen van grote omgevingen. Ook in deze trailer zien we de aandacht die Codemasters heeft besteed aan de wereld. De grote gebouwen zien er schitterend uit en alle kleine details langs de baan doen de game echt tot leven komen. Daarnaast ziet het racen zelf en de auto’s er natuurlijk ook pico bello uit. De beelden uit de trailer spreken voor zich.

Check dus snel de GRID 2 Overtake Trailer, waarin we kennis maken met een nieuwe mode van de game en zo de game dus nog rijker beloofd te maken.

GRID 2 Overtake Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch