Menu Premium

GRID 2 Mono Edition bevat een echte auto

Gamekings Redactie 24/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer er een triple A-titel uitkomt, is er vaak ook een Collector’s Edition voor de echte liefhebber. Codemasters maakt het wel heel speciaal als je bereid bent de portemonnee eens flink open te trekken, want de GRID 2 Mono Edition bevat een echte auto.

Collector’s Edition horen nu eenmaal bij grote titels. Je hebt mensen die het prima vinden om alleen de game te spelen, je hebt mensen die alles van een bepaalde serie willen en je hebt mensen die alles verzamelen. Kortom, het is altijd een slimme zet om voor de liefhebbers één of meerdere Collector’s Editions beschikbaar te stellen. Codemasters, ontwikkelaar van onder andere de Colin McRae serie, maar nu vooral bekend als ontwikkelaar van GRID, maakt het wel heel speciaal. Ben jij de allergrootste fan van GRID 2? Dan kun je nu een speciale editie kopen waar een auto bij zit, die op de weg mag.

Dit komt wel met een prijskaartje. Voor een omgerekend bedrag van iets meer dan 146.000 euro, ben jij de gelukkige eigenaar van de BAC-Mono, compleet in GRID 2 stijl. Een racemonster dat een topsnelheid van 273km/h kan halen. Maar dit is niet het enige dat zit in de GRID 2 Mono Edition. Het pakket komt ook met een PlayStation 3-versie van GRID 2, met een speciale Mono Edition cover. Daarnaast bevat het een helm en racepak, uiteraard ook helemaal in stijl. Ook zit er een uitnodiging in om een dag in de fabriek van BAC te kijken en erachter te komen hoe het scheurijzer in elkaar gezet wordt. Tenslotte wordt er ook nog een PS3 aan toegevoegd. De standaard editie ligt 31 mei in de winkels.

Zou jij er zo’n bedrag voor over hebben om de GRID 2 Mono Edition aan te schaffen?

GRID 2 Mono Edition bevat een echte auto

GRID 2 Mono Edition bevat een echte auto

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch