Menu Premium
Loading...

GRID 2 LiveRoutes trailer

Gamekings Redactie 01/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Codemasters wist ons vandaag blij te maken, en waarom? Omdat ze een nieuwe trailer van GRID 2 online hebben gegooid. Vijf jaar hebben we er op moeten wachten, maar over een maand is het dan eindelijk zo ver. Snel even kijk dus, die GRID 2 LiveRoutes trailer.

Codemasters probeert met GRID 2 vooral realisme en toch toegankelijkheid te creëren in hun nieuwste racegame. Vol dikke wagens en de meest uiteenlopende circuits lijkt de game wel eens een succes te kunnen gaan worden. Echter zien we in deze trailer een keer niet een regen aan wrede auto’s, maar slechts één snelle wagen.

Een dikke Pagani Huayra scheurt over het circuit, en daar gaat het om: het circuit. Dit is niet zomaar een circuit, maar een circuit dat continu verandert. Codemasters heeft deze speciale online optie de naam LiveRoutes gegeven, en zoals de naam al een beetje doet vermoeden worden routes inderdaad live aangepast.

Door middel van verschillende knooppunten die zich op een circuit bevinden kan er steeds tussen tot wel zes verschillende routes worden geswitcht. Denk je te weten wat er na die scherpe bocht komt? Met LiveRoutes weet je niks van tevoren en zul je sneller moeten reageren dan ooit. Krijg je al zin om te spelen? Je kunt de LiveRoutes straks op een groot aantal uitgekozen circuits rondom steden spelen.

Zijn de LiveRoutes een leuke online toevoeging van Codemasters, of hadden ze beter bij het oude, vertrouwde racen kunnen blijven met vaste routes? We zullen het pas zeker weten als GRID 2 eind mei echt in de winkels ligt, maar je kunt nu alvast een voorproefje krijgen met de GRID 2 LiveRoutes trailer.

GRID 2 LiveRoutes trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch