Menu Premium

Gran Turismo Vita gespot

Gamekings Redactie 15/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft de PlayStation Vita versie van de game Gran Turismo meerdere malen aangehaald in een recentelijk klanten onderzoek. Uit die vragenlijst moest blijken dat de Vita versie het zelfde zou moeten zijn als Gran Turismo 5 die in 2010 is uitgekomen op de PlayStation 3.

“Je liet ons al eerder weten dat je geïnteresseerd zou zijn in het aanschaffen van een PS Vita versie van de laatste Gran Turismo game”, valt te lezen in het onderzoek. “Als je zou weten dat de PlayStation 3 versie afgeprijsd zou worden, hoe geïnteresseerd ben je dan om de Vita versie toch aan te schaffen?”

Naast deze titel werden er in het onderzoek meer games op gelijkwaardige manier aangehaald. Ook werden er combo’s uitgelegd waarbij je een PS3 versie krijgt bij de aanschaf van een Vita versie en andersom.

“Stel je voor dat je als onderdeel van PlayStation Plus, elke keer wanneer je een game koopt voor de PS3 of de PS Vita de game voor de andere console er compleet gratis bij zou krijgen. Dus als je Resistance op voor de PS Vita zou kopen, zou je Resistance voor de PS3 gratis kunnen downloaden. Of wanneer je FIFA net gehaald hebt op de PS3, je de PS Vita versie gratis zou kunnen downloaden”.

Sony is op dit moment druk bezig met het aanpassen en vernieuwen van hun PlayStation Plus aanbod. Iets wat overigens al aangekondigd werd in een eerder klant onderzoek. Het lijkt er dan ook op dat ze voorgestelde vragen als serieuze opties aan het overwegen zijn. Nu vragen wij ons natuurlijk af wat jij graag zou willen zien als onderdeel van PlayStation Plus?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch