Menu Premium

Good Morning LA: Woensdag Live vanuit Los Angeles

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste dagen hebben we al met vlag en wimpel bewezen dat we bij Gamekings wel een beetje weten hoe je verslag doet van zo’n groot evenement als de E3 2014. Er wordt onwijs hard gewerkt om zoveel mogelijk Los Angeles op jouw beeldscherm te toveren, want je wilt natuurlijk niets missen. Kunnen de mannen in Los Angeles ons nog meer vertellen over dingen die we in Nederland misschien nog niet meegekregen hebben? Chat met ons mee op het officiële Gamekings Twitch-kanaal en kijk ‘Good Morning LA: Woensdag Live vanuit Los Angeles’!

Boris, Dennis, Pascal, Dennis en Jelle hebben nu één dag op de beursvloer van de E3 2014 achter de rug, wat je natuurlijk allemaal ziet in het item over de eerste beursdag. Het is nog vroeg in Los Angeles en de mannen maken zich klaar voor beursdag twee, om daar nóg meer games te checken. Uiteraard met een camera op de schouder, dus dat ga je allemaal zien op Gamekings.tv. Je hebt nu nog de mogelijkheid om daarover alle vragen te stellen die je wilt, want er wordt vanuit LA goed gekeken naar wat er op Twitter langskomt met #GKE3. Uiteraard wordt er ook een blik geworpen op de Twitch-chat, dus daar kun je ook de vragen droppen die je hebt.

Gisteren spraken we de guys in Los Angeles net voordat Nintendo begon, maar daarna waren zij veel te druk met zich klaarmaken om naar de beurs te gaan. Wat vinden Dennis, Pascal en Boris van de presentatie die Nintendo deed? Hadden ze liever meer of andere dingen gezien of was het boven verwachting? Ze bespreken het aan de ontbijttafel. Het Nintendo Digital Event had een andere insteek dan we van Microsoft gewend zijn, waardoor het lijkt dat de Amerikaanse tak van Nintendo er een grotere hand in had dan eerder. De Japanners zijn toch wat bescheiden en we zijn de bescheiden houding van hen dan ook gewend uit de Nintendo Direct video’s die met regelmaat eerder zijn verschenen. Was het goed of slecht? De guys geven hun mening.

Doe lekker mee en eet een croissantje met Boris, Dennis en Pascal tijdens Good Morning LA: Woensdag Live vanuit Los Angeles. Volg ons ook op Twitter, like ons op Facebook en deel de gezelligheid op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Jeeeeuj!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Good Morning LA: Woensdag Live vanuit Los Angeles

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch