Menu Premium

Good Morning LA: Maandag Live vanuit Los Angeles

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we officieel gezien pas vandaag zouden gaan beginnen, heb je gisteren zowaar al het aller-, allereerste Good Morning LA item gezien. Boris, Dennis en Pascal zaten klaar om met David, Jelle en Ruben alvast de livestream-mogelijkheden te testen waar we de hele week gebruik van gaan maken. Terwijl het hier nu 16:00 is, zijn ze in Los Angeles al vroeg uit de veren voor ‘Good Morning LA: Maandag Live vanuit Los Angeles’!

Al vanaf het moment dat onze mannen het vliegtuig uitstapten, zijn ze keihard aan het werk om vette beelden te schieten. Het is niet zo dat we alleen vanaf de redactie in Nederland heel veel werk moeten doen, want ook in Los Angeles valt er genoeg te doen en zien. Je hebt natuurlijk al in het Gamekings E3 2014 programma gezien dat we onwijs veel op de planning hebben staan voor zowel vandaag als de aankomende dagen en dat we zelfs nu al de eerste items vanuit LA voor je online hebben staan.

Over twee uur gaan we live om ons helemaal klaar te maken voor de eerste persconferentie van vandaag, namelijk die van Microsoft. Dat doen we echter niet voordat de mannen in Los Angeles hun bed uitgerold zijn en met jou bespreken wat er allemaal staat te gebeuren. Je kunt aan hen alle vragen stellen die je wilt, door deze te tweeten met #GKe3 of door mee te chatten via het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Blijf lekker in de E3-sfeer en check deze Good Morning LA van maandag!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Good Morning LA: Maandag Live vanuit Los Angeles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch