Menu Premium

Good Morning LA: Het eerste E3 2014 ontbijt in LA

Gamekings Redactie 08/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goedemorgen! Of Good Morning LA! Dat is wat onze E3 2014 crew in LA op dit moment tegen elkaar zegt. Na waarschijnlijk een onrustige nacht door de keiharde jetlag, kunnen ze natuurlijk wel een lekker ontbijt gebruiken. En hoe kun je je ontbijt nog lekkerder laten smaken? Door hem live te streamen natuurlijk! Jawel, de hele E3 2014 crew zit klaar om te ontbijten en dat doen ze samen met jou. Sla je je eigen ontbijt liever over? Dan kun je in ieder geval elke dag om 17:00 het ontbijt van Gamekings in LA meemaken. Pak er zelf ook een glaasje jus d’orange bij en check hier live het eerste ontbijt in Los Angeles in Good Morning LA!

Dankzij Good Morning LA krijg je nu nog meer mee van de E3 2014! In deze dagelijkse ochtend livestream kijken Boris, Dennis, Jelle en Pascal onder het genot van een ontbijtje vooruit naar de E3 dag die gaat komen. Welke afspraken met uitgevers hebben ze die dag? Welke games mogen ze behind closed doors spelen? Uiteraard zullen ze uitgebreid terugkomen op de gebeurtenissen van de dag ervoor en kunnen ze als geen ander al het grote nieuws met je doornemen. Dus naast de epische video-items die je altijd uit LA geserveerd worden, krijg je nu ook dagelijks een wrede livestream vanuit LA. Vandaag zullen ze, inclusief mega jetlag, je uitgebreid vertellen hoe de reis naar Amerika is verlopen en samen met jou het eerste ontbijtje nuttigen in LA.

Wil je dus helemaal niks missen van de E3 2014 week op Gamekings.tv? Check dan ook elke dag om 17:00 de Good Morning LA livestream met de Gamekings crew vanuit Los Angeles! Tweet meteen ook lekker mee via #GKE3.


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Good Morning LA: Het eerste E3 2014 ontbijt in LA

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch