Menu Premium

Good Morning LA: Donderdag Live vanuit Los Angeles

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ochtend in Los Angeles en dat betekent dat Pascal, Dennis en Boris klaarzitten voor hun ontbijtje. Ze hebben gisteren een intens lange beursdag beleefd en zijn klaar om hun bevindingen met je te delen. Terwijl wij hier in Nederland worden platgegooid met kersverse trailers om onze eigen mening over te vormen, maken Pascal, Dennis, Boris en Jelle het natuurlijk van nog veel dichterbij mee. Wat ze gisteren hebben meegemaakt en wat er vandaag allemaal gaat gebeuren gaan ze je uitgebreid, tijdens hun ontbijt, vertellen in deze ‘Good Morning LA: Donderdag Live vanuit Los Angeles’.

Onze mannen in Los Angeles hebben de tweede beursdag achter de rug en zoals in de Good Morning LA van gisteren te zien is, hadden ze een flinke lijst met vette afspraken staan. Wellicht heb je het item van de tweede beursdag al voorbij zien komen op de website en dan heb je al een flinke indruk van wat er allemaal gebeurd is in Los Angeles. Het moeilijke van naar een video kijken, is alleen dat er niet de mogelijkheid is om vragen aan deze gasten te stellen. En laat dat nou in deze livestream wel mogelijk zijn! Dus vergeet vooral niet je meest brandende vragen of bevindingen te twitteren met #GKE3 of klets lekker mee op het officiële Gamekings Twitch-kanaal.

Bij de heren is het acht uur ’s ochtends, en bij ons vijf uur ’s middags. Misschien zit jouw werkdag zit er al bijna op, terwijl die van Pascal, Dennis, Boris, Jelle en David nog moet beginnen. Wat ze allemaal gaan doen en welke games ze mogen spelen vandaag, hoor je allemaal in onze kersverse Good Morning LA livestream. Als jij altijd op de hoogte wilt zijn van wat er allemaal op Gamekings.tv gebeurt, kun je ons het beste volgen op Twitter, liken op Facebook en volgen op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Veel plezier met kijken!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Good Morning LA: Donderdag Live vanuit Los Angeles

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch