Menu Premium

God of War: Ascension single-player demo verschijnt in februari

Gamekings Redactie 20/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

God of War: Ascension single-player demo verschijnt in februari. Sony kondigde aan dat we volgende maand alvast een voorproefje krijgen van het spoor van dood en destructie dat Kratos in de nieuwe God of War: Ascension door de Griekse mythologie trekt.

In de nieuwe God of War gaan we terug naar het begin van het bloederige verhaal van half-god Kratos. Nadat Ares, de god van de oorlog, door middel van een list zorgt dat Kratos zijn eigen gezin vermoordt, zint Kratos op wraak. Om zijn verbond met Ares te kunnen verbreken moet Kratos de drie furiën Alecto, Tisiphone en Megaira, verslaan.

God of War: Ascension is het eerste deel uit de serie met een multiplayer-modus. In de multiplayer kunnen maximaal 8 spelers tegen elkaar strijden als held van één van de vier goden: Ares, Hades, Zeus en Poseidon. Nu de multiplayer bèta op het punt staat te sluiten komt Sony met een demo voor de singleplayer.

Volgens Sony kunnen we een “full-fledged single player demo” van deze brute game verwachten. Hoe we aan die demo moeten komen en wat Sony precies bedoelt met ‘full-fledged’, geen idee, maar gelukkig volgen meer details in de komende weken. Naast de aankondiging van de demo heeft Sony ook een (erg) korte trailer vrijgegeven.

In december was de E3 2012 God of War: Ascension Single Player demo voor een beperkte tijd te krijgen bij de Blu Ray versie van de film Total Recall. Het is niet zeker of Sony nu dezelfde demo voor iedereen beschikbaar maakt, of dat het om een volledig nieuwe demo gaat.

God of War: Ascension single-player demo verschijnt in februari

God of War: Ascension single-player demo verschijnt in februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch