Menu Premium

Ghost Recon en Assassin’s Creed 3 Vita gespot

Gamekings Redactie 28/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn twee onaangekondigde PS Vita titels van Ubisoft gespot, Ghost Recon: Final Mission en Assassin’s Creed 3 om precies te zijn. Gaan deze games voor een nieuwe stimulans van de PS Vita zorgen?

We weten allemaal dat de PS Vita moet gaan knallen op de E3. De hype rondom de handheld lijkt te zijn gaan liggen, de verkoopcijfers blijven achter en het is gewoon erg rustig rondom het apparaat. Dat betekent dat er een nieuwe stimulans nodig is en wat is daarvoor het beste moment? Precies de E3. De eerste tekenen dat Sony inderdaad niet stil gaat zitten in L.A. duiken steeds meer op. Zo zijn vandaag twee grote nieuwe PS Vita titels gespot bij verschillende retailers, namelijk Ghost Recon: Final Mission en Assassin’s Creed 3.

Een Assassin’s Creed game voor de PS Vita was al bevestigd, maar het was nog gokken of het om een zij-project ging of dat het de ‘real deal’ zou zijn. Ghost Recon: Final Mission komt geheel in stijl als een onverwachte linkse, waardoor er dus ook nog niks over te zeggen valt. Beide games staan al gepland voor dit jaar, maar daar zullen we uiteraard meer over gaan horen op de E3. Dit betekent dat Sony in ieder geval de aanval heeft gekozen en dat we nog veel meer over de PS Vita gaan horen op de E3.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch