Menu Premium

Gerucht: prijs en inhoud Battlefield Premium bekend

Gamekings Redactie 28/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op een webshop staat de Battlefield Premium Service, met bijbehorende prijs, als product vermeld. Volgens de retailer, die een Deense en Britse outlet heeft, gaat de service in een doosje 35 pond kosten en biedt het een code die vervroegd toegang geeft tot alle komende downloadable content.

Het gonst al een tijdje van de geruchten over de Call of Duty Elite concurrent van DICE en nu staat de service dus ook al vermeld op de productenlijst van een webwinkel. Bij het product staan de Battlefield 3 uitbreidingen Back to Karkand, Close Quarters, Armoured Kill en End Game vermeld. Daarvan is alleen Back to Karkand momenteel verkrijgbaar, de rest van de DLC pakketten verschijnen later dit jaar. Het komt er in ieder geval op neer dat het pakket een boel nieuwe maps, wapens, voertuigen en game modes oplevert.

Daarnaast heeft MP1st vermeld dat een vijfde uitbreiding van de game, Aftermath, later dit jaar verschijnt. Dit betekent dat End Game, de DLC die stond gepland voor eind 2012, pas begin 2013 zal moeten opduiken. Het wordt hoe dan ook wachten op een bevestigend woord van DICE of EA over dit tafereel. Je hoort hier vast meer over op de E3, die ten slotte nog maar een weekje verwijderd is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch