Menu Premium

GELEKT: Star Wars Episode IX poster met Kylo & The Knights of Ren

Koos Mooten 27/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we hier op kantoor zitten te smachten op een eerste trailer of beeld uit Star Wars Episode IX lijkt er nu op Reddit een poster te zijn gelekt van het laatste deel uit de nieuwe trilogie. Helaas staat er nog geen titel bij.

Boy oh boy, waar moeten we beginnen? Om maar met de deur in huis te vallen verwacht ik niet dat dit de final poster gaat zijn, maar wellicht wel een van de vele teaser posters (zoals die er ook zijn geweest bij The Last Jedi). Op deze poster gebeuren er ook een boel opvallende dingen, zien we een groot scala aan karakters en nieuwe voertuigen.

C-3PO met een bowcaster?

We beginnen maar bij de karakters en dan vooral de meest opvallende. Zo zien we C-3PO afgebeeld met Chewbacca’s Bowcaster (da fuq?) maar ook een rare alien die we nog nooit eerder hebben gezien. Rechts van Rey zien we nog eens twee andere vrouwelijke personages die we niet kennen. Een met flapperende flapperjascape en een ander met Daft Punk lookalike armor aan. Lucasfilm, waar is Lando!?

Kylo en the Knights of Ren

Daaronder zien we pas echt de juicy stuff, de Knights of Ren! Eindelijk! Ik was al heel even bang dat we na The Force Awakens niets meer te zien zouden krijgen van deze gasten, zeker gezien het feit dat Rian Johnson ze compleet genegeerd heeft. Ook zien we Kylo Ren weer terug met z’n bekende helm, full of cracks and all. De geruchten van de afgelopen maanden dat de helm weer in ere gesteld zou worden lijken dus waar te zijn.

Millennium Falcon, alfabet wings en TIE fighters

Dan zien we nog een bunch of stormtroopers, maar zijn dat nou rode stormtroopers of is dat een bepaalde belichting? We komen er hopelijk snel genoeg achter! Ook zien we de welbekende TIE-fighters en Star Destroyers aan de kant van de First Order en een A-Wing, Y-Wing en X-Wing aan de kant van de Resistance. Ook zien we een nieuw schip dat we nog niet kennen, is dit een nieuwe uitgave van Kylo’s TIE-fighter?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan echt niet wachten op JJ’s Episode IX. Of hij alles kan fixen wat Rian Johnson heeft stukgemaakt (naar mijn mening) valt nog te bezien, maar een laatste Star Wars in de Skywalker saga mag niemand missen.

Wat vind jij van de poster, dope or nope!? Laat het ons weten hieronder in de comments!

Star Wars Episode IX Poster

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch