Menu Premium

Geen juni release voor Oddworld: Stranger’s Wrath

Gamekings Redactie 21/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jammer maar helaas voor de mensen die wachten op de juni release van de game Oddworld: Stranger’s Wrath. Stewart Gilray, hoofd van ontwikkelteam Just Add Water, heeft de geruchten dat de game volgende maand uitgegeven wordt uit de wereld geholpen.

In plaats van de release van de PlayStation Vita versie gaat de maand juni gebruikt worden om de game af te maken en op te poetsen. Aangezien het team nog maar vijf en een halve week aan het werk is hiermee, is het nog niet zo gek dat ze wat meer tijd nodig hebben. Al helemaal nadat Gilray liet weten dat de man achter de Vita versie nog nooit een Vita aangeraakt had voordat hij met het project begon. Gelukkig bevestigde Gilray wel dat de man al snel de smaak te pakken had.

Oddworld: Stranger’s Wrath is een action-adventure game uit 2005 voor de Xbox. Nadat de PlayStation 3 versie van de game vorig jaar het licht zag, zit er nu niks anders op dan alleen nog wachten op de releasedatum voor de handheld versie. Eind volgende maand komen er ook nog eens 3D en Move support bij voor de PS3. Just Add Water is zo te horen nog druk aan de slag met de titel en hopelijk komt een bevestiging voor de echte releasedatum er snel aan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch