Menu Premium

Geef de E3 2013 uitgevers een cijfer!

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie konden al stemmen op je favoriete games van deze E3 voor The Wall: People’s Choice, en we hebben nog een poll voor je! Jazeker, we gaan de uitgevers namelijk ook een cijfer geven. In LA Today: E3 2013 Wrap Up geven Skate en JJ zelf een cijfer aan alle grote uitgevers, maar wie vind jij de beste line-up hebben deze E3? Dus geef de E3 2013 uitgevers een cijfer in de poll!

Vorig jaar was iedereen het er toch wel over eens dat Ubisoft de sterkste line-up had met Watch Dogs als de grote knaller van de E3. Gaat dat dit jaar ook op? Naast Watch Dogs toonde Ubisoft deze E3 ruim in het portfolio te zitten met games als The Division, Splinter Cell: Blacklist en Assassin’s Creed IV: Black Flag. Maar wat dacht je dit jaar van EA dan? Battlefield 4, Star Wars: Battlefront, Need for Speed: Rivals, Dragon Age III: Inquisition en Mirror’s Edge. Dan hebben we natuurlijk ook Sony en Microsoft zelf nog. Beide partijen knalde er niet alleen meer info over hun next-gen consoles uit, maar kwamen ook meteen opdagen met nieuwe games en IP’s. Bovendien moeten we Nintendo niet vergeten. Daarentegen waren er ook een paar grote jongens die zich wat stiller hielden deze E3 en niet hoog van de toren blaasden, zoals bijvoorbeeld Namco Bandai en Bethesda. Wij zijn benieuwd hoe jij deze optredens van de uitgevers beoordeelt.

Het was smullen deze E3 en we kunnen wel stellen dat de uitgevers zich hebben uitgesloofd. Weet jij dit echter op waarde te schatten of ben je niet onder de indruk? Er zit dan nog maar een ding op. Laat je horen via de link en geef de E3 2013 uitgevers een cijfer in de poll! Het resultaat wordt aanstaande maandag in Brievenmaandag onthuld, wanneer de mannen uit LA net terug zijn en kapot gaan door de jetlag.

Geef de E3 2013 uitgevers een cijfer!

Geef de E3 2013 uitgevers een cijfer!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch